U vraagt, wij draaien!

Omdat elke blog zijn eigen notitieboekje verdient.

Mijn geheime blog-notitieboekje, woo-hoo!

 

Na een paar maand bloggen (met de nodige ups & één grote down) was het tijd voor een beetje introspectie en soul searching. In mijn hoofd speel ik al even met een paar ideeën om de koers van Anecdote Anthology wat te wijzigen. Ik zou mijn kritische zelve niet zijn, mocht ik ook niet om de input van een aantal lezers gevraagd hebben, en daar kwam vooral het volgende uit:

  • We lezen heel graag je teksten, maar we verstaan ze niet altijd. Met andere woorden: schrijf als-je-blief in het Nederlands. Dat is een lastige, anglofiel zijnde en al. In mijn vorig leven als advocate op een Amerikaans kantoor schreef ik dagelijks in het Engels en dat vond ik geweldig. Maar bon. Aangezien 90% van mijn lezers uit België en Nederland komen en jullie duidelijk een voorkeur hebben voor jullie moedertaal, ga ik plooien voor jullie. Voor zij die mij een koppige ezel vinden in het dagelijkse leven (you know who you are!), bemerk mijn ongelofelijke flexibiliteit! Ha!

 

Say what, mom?

Euh, mama, wij verstaan ook niet altijd wat je zegt. Vooral niet als het bedtijd is. Of etenstijd.

 

  • We willen meer lezen over het vermijden en aanpakken van burn-outs en bore-outs, work/life balance, het leven als ondernemer of freelancer en hoe je nog een schijn van een eigen leven overhoudt nadat je kinderen op de wereld zijn gekomen. En hoe je die kinderen op min of meer verantwoorde manier kan grootbrengen. En een relatie levende houdt. En dit alles liefst op hoge hakken, looking flawlessSyndroom van onze generatie, anyone? #wewantitall #borninthe80s

 

  • We liggen wel degelijk wakker van politieke hete hangijzers en nee, feminisme is niet dood. Wel integendeel. Mijn WordPress dashboard meldde niet voor niks dat mijn statistieken door het plafond gingen naar aanleiding van mijn open brief aan Gwendolyn Rutten. 20,000 lezers met stoom uit hun respectievelijke oren. Global warming, mijn excuses! Geheel toevallig is dat ook één van mijn dada’s en dus ga ik met plezier verder dit blogpad op.

 

Dit inhoudelijke menu wordt uiteraard geserveerd met een fris sausje van een nieuwe look & feel, want hey, elk excuus is goed om een aantal uren te verprutsen op WordPress en canva.

4 gedachten over “U vraagt, wij draaien!

  1. Caro schreef:

    This is looking good. Euh, dat ziet er veelbelovend uit. Ik kijk vooral uit naar je posts over je werk als freelancer en over feminisme. Ik blijf je volgen.

  2. Elke Spinnewyn schreef:

    Mooie make-over Anouck. En fijn dat je verder gaat met bloggen in het Nederlands. Niet dat ik geen Engels begrijp, maar lezen in je eigen moedertaal gaat net dat ietsje vlotter. En, als toekomstig freelancer kijk ik uiteraard ook uit naar je blogposts over jouw werk als freelancer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *