Van woensdag tot woensdag

Woensdagnamiddag: een (minstens theoretisch) rustpunt in de drukte van de werkweek. Het ideale moment om even terug te blikken op de voorbije week.  Een verslagje van uw fotoverslaggever ter plaatse.

Wie heb ik aan de lijn, hallo, hallo?

Teleromeo gesignaleerd in Ieper.

Achille werd onlangs één jaar. Hij schuift (kruipen, daar doen we niet aan mee) als een bezetene het huis rond en de gevaarlijke verkenningsfase is dus  in full swing. Dora The Explorer is er niks tegen. En dus is ondergetekende geen moment meer op haar gemak. WEG RUST. Of was die rust sowieso al denkbeeldig?

vakliteratuur voor de copywriter

Eeuwige student *aaaaaaaah*

In deze periode van het jaar denk ik altijd vol heimwee en nostalgie terug aan onze studententijd. Haha, not! Maar ik ben solidair met de studenten in blokmodus en heb er mijn eigen studiemateriaal bijgehaald. Er zal geblokt worden!

Netflix & Chill? More like Netflix Uphill!

Het voordeel van het lopen op de loopband: NETFLIX. I rest my case.

Tijdens een gezellig coworking dagje met lillith liet ik me overhalen om me in te schrijven voor Ieper Trail in oktober. Een moment van zinsverbijstering? 8,75 kilometer door winkelstraten, kathedralen (enfin, één kathedraal), kantoren en te velde. Aangezien mijn conditie zich op een historisch dieptepunt bevindt, de perfecte aanleiding om de spreekwoordelijke koe bij de horens te vatten. En zo geschiedde. Tot mijn verbazing kan ik nog makkelijk 5 kilometer lopen, dus nu ga ik van start met een schema van 5 tot 10 kilometer. Omdat ik vaak enkel ’s avonds tijd heb om te lopen, komt die loopband ontzettend goed van pas. En dat nieuwe seizoen van Bloodline gaat er er op die manier aan een razend tempo door.

België-Italië als opvoedkundig moeder-zoon moment.

Dit is het soort kapsels waarmee je beter niet thuiskomt, Achille.

Maandagavond was er dan België-Italië. Alle mozzarellabollen ten spijt een pijnlijke affaire voor de doorsnee rodeduivelsupporter. Achille was er bij en keek ernaar. #qualitytime #mamaskeppe

Little Tikes, wij zijn jullie eeuwige dankbaarheid verschuldigd.

Wednesday Friendsday

En zo belanden we weer op woensdag. En dan gaan de boeken toe op de middag. Eén van de perks van het freelancerschap. Al gaan diezelfde boeken weer open van zodra de kiddos veilig en wel onder de wol zitten.

Happy Me!

Een blote madam en een kikker die zeer gelukkig lijkt om me te zien. Ik moet dringend werk maken van betere achtergronden.

En ik? Ik zie dat het goed is.

Een gedachte over “Van woensdag tot woensdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *